Ηλιακός Θερμοσίφωνας Calpak Mark 5 Glass 125/2.1 Επιλεκτικός Τριπλής Ενέργειας TRIEN

Σε 1 - 3 Ημέρες Ηλιακός Θερμοσίφωνας Calpak Mark 5 Glass 125/2.1 Επιλεκτικός Τριπλής Ενέργειας TRIEN

Δύναμη: O Mark 5 έχει τον ισχυρότερο συλλέκτη σε όλη την Ευρώπη, βάσει πιστοποιημένων μετρήσεων (80% αποδοτικότητα και ελάχιστες θερμικές απώλειες), καθώς επίσης και τον καλύτερα σχεδιασμένο εναλλάκτη θερμότητας που εξασφαλίζει την αποδοτική μετάδοση της ενέργειας από τον συλλέκτη στην δεξαμενή. Στιβαρότητα Είναι κατασκευασμένος με τα καλύτερα υλικά και σύμφωνα με τις αυστηρότερες ποιοτικές προδιαγραφές. Έχει δεξαμενή από χάλυβα, ρομποτικές κολλήσεις τεχνολογίας pulse tig, επισμάλτωση, συλλέκτη με προφίλ αλουμινίου διπλού τοιχώματος 2,4 mm και πλάτη αλουμινίου καθώς και βάση εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο.


Στιβαρότητα: Είναι κατασκευασμένος με τα καλύτερα υλικά και σύμφωνα με τις αυστηρότερες ποιοτικές προδιαγραφές. Έχει δεξαμενή από χάλυβα, ρομποτικές κολλήσεις τεχνολογίας pulse tig, επισμάλτωση, συλλέκτη με προφίλ αλουμινίου διπλού τοιχώματος 2,4 mm και πλάτη αλουμινίου καθώς και βάση εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο.

Δεξαμενή MARK 5Η δεξαμενή της αποθήκευσης του νερού διαθέτει εσωτερική επίστρωση σμάλτου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προστατεύεται από τη σκουριά, αφού το νερό δεν έρχεται σε επαφή με τα τοιχώματα, εξασφαλίζοντας έτσι πάντα καθαρό νερό.

Χαρακτηριστικά δεξαμενήςΕσωτερικό κέλυφος από ειδικό χάλυβα (πρότυπο DIN 10130). Επισμάλτωση με την τεχνική Direct, για μέγιστη αντοχή κατά της διάβρωσης αλλά και απόλυτη υγιεινή (πρότυπο DIN 4753/3). Όλες οι συγκολλήσεις είναι ρομποτικές τεχνολογίας pulse tig, όπου μια παλμική τάση ρεύματος δημιουργεί μια σταθερή και ακριβή τάση κατά τη διάρκεια της συγκόλλησης.

Συλλέκτης M5Ο συλλέκτης του έχει επιφάνεια 2.1m², ικανή για να παράγει έως και 210 λίτρα ζεστού νερού χρήσης. Είναι επιλεκτικός και έχει μικρότερες απώλειες θερμότητας σε σχέση με έναν απλό συλλέκτη, άρα και μεγαλύτερη απόδοση.

Χαρακτηριστικά συλλέκτηΠροφίλ αλουμινίου διπλού τοιχώματος 2,4mm. Απορροφητής με 12 χαλκοσωλήνες & υπερεπιλεκτική επιφάνεια Tinox 0.5mm. Τζάμι ασφαλείας Low-Iron υψηλής διαπερατότητας (Τ > 91,5%). Πρεσαριστή κατασκευή & πλάτη αλουμινίου.

Τριπλής ενέργειαςΕίναι τριπλής ενέργειας, έχει δηλαδή τη δυνατότητα να λειτουργήσει με τρεις τρόπους: με ηλιακή ενέργεια, με ηλεκτρική ενέργεια ή με ζεστό νερό από την κεντρική θέρμανση του σπιτιού. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο δοχείο νερού υπάρχει μια ηλεκτρική αντίσταση, καθώς επίσης και μια σερπαντίνα που σ’ αυτήν κυκλοφορεί το ζεστό νερό του καλοριφέρ που παράγεται από τον λέβητα κεντρικής θέρμανσης. Έτσι τις ημέρες που υπάρχει λίγη ηλιοφάνεια λόγω συννεφιάς, θα μπορείτε να θέσετε σε λειτουργία τον ηλιακό σας θερμοσίφωνα είτε με ηλεκτρική ενέργεια, είτε από τον λέβητα, για να έχετε πάντα ζεστό νερό.

Δεξαμενή
Χωρητικότητα (lt) 125
Εξυπηρέτηση ατόμων
Αριθμός (προτεινόμενος) 2-3
Συλλέκτης
Επιφάνεια (m²) 2.1
Ποσότητα 1
Τριπλής Ενέργειας
TRIEN ΝΑΙ
coolandheat catalogue

Δωρεάν Μεταφορικά

Με κάθε αγορά άνω των 100€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Τρόποι Πληρωμής

Επιλέξτε τα προϊόντα που χρειάζεστε και πληρώστε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους: Αντικαταβολή, Τραπεζική Κατάθεση και πληρωμή online μέσω ATTICA BANK με την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα με δυνατότητα εξόφλησης έως 12 ΑΤΟΚΕΣ δόσεις*
(*Ισχύουν Όροι & Προυποθέσεις)

Επικοινωνία

Για αποιαδήποτε απορία σχετικά με το προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας καλώντας μας στο 2651090653 ή στο 2651111633.

  • Κατασκευαστής: CALPAK
  • Κωδικός Προϊόντος: Calpak Mark 5 125/2.1 Τριπλής Ενέργειας TRIEN
  • Διαθεσιμότητα: Σε 1 - 3 Ημέρες
  • 1,300.00€