Εταιρικό προφίλ

Θέρμανση - Κλιματισμός Από Την HVACSystems

Η HVAC Systems, ιδρύθηκε το 2000, με έδρα τα Ιωάννινα και προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες στους τομείς της θέρμανσης και του κλιματισμού με ειδίκευση στην ενδοδαπέδια θέρμανση και τη χρήση σύγχρονων και εναλλακτικών μεθόδων, όπως αντλίες θερμότητας, ηλιακά συστήματα κ.α., που συμβάλλουν στην ενεργειακή αναβάθμιση και την αποδοτικότερη - οικονομικότερη θέρμανση ή ψύξη της κατοικίας ή της επιχείρησής σας.


H HVACSystems είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της εταιρείας DAIKIN στο επίσημο δίκτυο των Blue Dealer, για την παροχή και εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού.


Θέρμανση - Κλιματισμός Για Κατοικίες

Οι σημερινές ανάγκες για οικονομική και αποδοτική θέρμανση και κλιματισμό,  μπορούν να καλυφθούν με νέα μέσα, προϊόντα και μεθόδους.


Ενδοδαπέδια θέρμανση, αντλίες θερμότητας, ηλιακά συστήματα και κλιματιστικά, αλλά και αποδοτικότεροι λέβητες πετρελαίου, μπορούν να σας παρέχουν εξοικονόμιση ενέργειας και κόστους.


Στην HVACSystems εξετάζουμε τις ανάγκες της κατοικίας σας για θέρμανση ή κλιματισμό και παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα που μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στην ενεργειακή αναβάθμισή της.


Θέρμανση - Κλιματισμός Για Επιχειρήσεις

Τα συστήματα εξαερισμού, θέρμανσης και κλιματισμού (HVAC) μιας επιχείρησης , μπορεί να αναλώνουν μέχρι και το 30% της ενέργειας που καταναλώνει μια επιχείρηση. Πριν από την έρευνα για αγορά νέου εξοπλισμού ,είναι χρήσιμο να γνωρίζετε πόση ενέργεια HVAC καταναλώνει το σύστημα θέρμανσης της επιχείρησης σας.


Με τη χρήση ενός κατάλληλου και σωστά σχεδιασμένου συστήματος και με την εφαρμογή ολοκληρωμένων τεχνικών εξοικονόμησης ενέργειας, μπορεί η επιχείρησή σας να μειώσει αποτελεσματικά το κόστος χρήσης του συστήματος της.


Απευθυνθείτε Σε Εμάς

Μια σωστά σχεδιασμένη λύση θέρμανσης και κλιματισμού μπορεί να αποδώσει όταν τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται διακρίνονται για την ποιότητά τους και όταν το ανθρώπινο δυναμικό που έχει την ευθύνη της μελέτης και εγκατάστασης στην κατοικία ή την επιχείρησή σας είναι άριστα καταρτισμένο.

Απευθυνθείτε στην HVAC Systems για να βρείτε αξιόπιστες λύσεις για την κατοικία ή την επιχείρησή σας.


Κώστας Ζάραγκας, 

Μηχανολόγος Μηχανικός